QUI SÓC

Sóc llicenciada en Història de l'Art (UB), en Periodisme (UPF) i postgraduada en Educació Familiar i Polítiques Familiars (UIC).

Em dedico a la docència a secundària a Camp Joliu (L'Arboç) i condueixo el programa del FERT Paraules d'Amor a Ràdio Estel. Escric al "Criatures" del Diari ARA on em podeu llegir al blog "Cinc homes a casa" i col·laboro fent reportatges a la revista gastronòmica Foodie Culture Barcelona.

MagdaSóc una apassionada de la comunicació en totes les vessants: escrita, oral i digital. Gestiono xarxes socials vinculades a l'educació i faig xerrades per a famílies sobre temes d'actualitat. M'interessa sobretot la incidència de les pantalles en l'àmbit familiar i com desenvolupar l'hàbit lector en els joves.

Sóc mare de quatre fills, tot nois. I encara que sembli una feinada, tenir quatre fills m'ha simplificat molt la vida perquè ja mai més he dubtat sobre allò que és important.

M'agrada moltíssim llegir. També m'agrada el mes de setembre, les manicures, Menorca, les tulipes i els pronoms febles. Valoro molt els amics de sempre, admiro els qui escriuen i encerten cada paraula i em fa feliç rebre whatsapps sense faltes d'ortografia.

Podeu contactar amb mi per les xerrades "Educar els fills en les xarxes socials" o "Com despertar l'hàbit lector en els fills". També faig articles sobre educació i família.

 

Contacte: mminguet@periodistes.org

 

TOP