QUI SÓC

Sóc llicenciada en Història de l'Art (UB), en Periodisme (UPF) i postgraduada en Educació i Polítiques Familiars (UIC).

Em dedico a la docència a secundària i a la comunicació a Camp Joliu (L'Arboç). Escric al Criatures del Diari ARA on em podeu llegir al blog "Cinc homes a casa" i també col·laboro fent reportatges a la revista gastronòmica Foodie Culture Barcelona.

MagdaSóc una apassionada de la comunicació en totes les vessants: escrita, oral i digital. Gestiono xarxes socials vinculades a l'educació i faig xerrades per a famílies sobre temes d'actualitat (les trobareu totes a l'apartat Conferències). M'interessa sobretot la incidència de les pantalles en l'àmbit familiar i com desenvolupar l'hàbit lector en els joves.

Sóc mare de quatre fills, tot nois. I encara que sembli una feinada, tenir quatre fills m'ha simplificat molt la vida perquè ja mai més he dubtat sobre allò que és important.

M'agrada moltíssim llegir. També m'agrada el mes de setembre, les manicures, Menorca, les tulipes i els pronoms febles. Valoro molt els amics de sempre, admiro els qui escriuen i encerten cada paraula i em fa feliç rebre whatsapps sense faltes d'ortografia.

Contacte: mminguet@periodistes.org

TOP